2016. december 27., kedd

1 perces tippek a folyékony beszédért

Sokan nem is tudják, hogy lehet úgy is gyakorolni az angol beszédet, hogy nem jársz angoltanárhoz vagy nem beszélsz anyanyelvi beszélővel. Persze ezeknek a lehetőségeknek köszönhetően fantasztikus gyorsasággal válhatnál folyékony beszélővé, de mi a helyzet, ha nem teheted meg, hogy angol órákra járj vagy angol nyelvterületen élj. Akkor sincsen veszve semmi, ugyanis otthon a kanapén ülve is sokat tehetsz a beszéded fejlesztéséért. 

Készítettem néhány 1 perces videót, amiben tényleg gyorsan alkalmazható és HATÁSOS beszédfejlesztő trükköket sorolok fel, gyakorlási segédlettel. 
A tippek angolul vannak és a legfontosabb velük kapcsolatban az, hogy minden nap kell alkalmazni őket, de mindegyiket csak 1 hétig napi 10 percben. Ha sikerül napi 10 percet csak az említett beszédfejlesztési tippekkel foglalkoznod, drámaian fog fejlődni az angol beszéded - mind a folyékonyságod, mind a kiejtésed. 

Csatlakozol? 

Íme az 1. videó. 
Ha tetszett és hasznát is vetted, oszd meg a barátaiddal. 



Találkozzunk az English Expander Facebook oldalán is, ahova hetente kerülnek fel ilyen nyelvtanulási tippek és feladatok. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése